Agria Challenge Cup 2021

Agria Challenge Cup 2021 arrangeres med 1. og 2. avdeling 29. og 30. mai 2021

Dette er vår nye storsatsing på dressurcup sammen med Agria Dyreforsikring.

Agria Challenge Cup skal sette hestevelferd i sentrum for #stopphalthetkampanjen, som er et samarbeid mellom NRYF og Agria Dyreforsikring. Vi ønsker på ulike måter å inspirere deg som deltaker i Agria Challenge Cup til å utvikle hesten og deg som rytter videre i sporten med hestevelferd i fokus!

Se video om #stopphalthet

Agriastand

Det vil i stallkroa på GRK Arena være en Agriastand med informasjon om Agria Dyreforsikring. Agria sin egen representant vil også være til stede under hele stevnehelgen. Vi er opptatt av at du som hesteinteressert kommer innom standen for å finne ut mer om Agria i løpet av helgen! VEL MØTT!

Vil du allerede nå se hva Agria har å tilby kan du lese mer ved å klikke her

Stevneresultater

For å følge med på stevne og hvordan ekvipasjene gjør det kan du gjøre dette via Equipe! Du kan gå på stevne og kikke her

Oppdateringer fra stevnet

Dere kan følge med på oppdateringer fra stevnet som vil bli lagt ut jevnlig på vår facebookside og vår instagram