Påmelding ridekurs frem til jul

Velkommen til ridekurs på GRK Arena

Denne påmeldingen er for alle de som allerede har en plass i rideskolen. Er du ny og har lyst til å begynne å ri må du ta kontakt med oss på mail FØR påmelding så vi får sjekket om vi har noe ledig på ditt nivå.

Alle beholder samme time som på nåværende kurs dersom det ikke er avtalt noe annet med Terese J. Nermoen. Hvis noen har ønske om å bytte time må forespørsel om dette sendes snarest. Vi kan ikke garantere at det er noe ledig på samme nivå andre dager. Oppstart for alle kurs vil være når vi har fått avviklet nåværende kurs.

Ridekursene varer frem til jul.  Siste time vil være i uke 51.

Melder du på hele perioden nå får du uke 50 og 51 GRATIS

Mandager er 19 uker med oppstart i uke 24, og Tirsdager til Torsdager er 21 uker med oppstart i uke 22.

Meld på kurs og les mer her

Tidligere
Arrangementer